DORAYAKIS - Magí Petit
DORAYAKIS, recepta del Magí Petit
(quantitats per 10 simples; 5 dorayakis complerts),
És un dolç típic japonès, el preferit del Doraemon
INGREDIENTS:
- 2 ous
- 40 gr. sucre
- 30 gr. mel
- 120 gr. d'aigua
- 1 culleradeta de bicarbonat (dissolt en 1 culleradeta d'aigua)
- 200 gr. de farina de rebosteria
ELABORACIÓ:
En un bol posar els ous i el sucre i barrejar-ho molt bé, quasi fins a punt de neu, que agafi molt d'aire la massa. Afegir la mel, l'aigua i el bicarbonat i tornar-ho a barrejar.
Ara ja podem incorporar tota la farina i anar-ho remenant a poc a poc. Quan ja no quedin grumolls, deixar-ho reposar a la nevera 30 minuts.
Per a la cocció: agafar una paella antiadherent, a potència 5 d'inducció, i posar una mica de massa al centre, uns 8cm aprox de diàmetre. Quan comencin a sortir bombolles és quan s'ha de girar el Dorayaki i coure per l'altra banda.
Es poden menjar sols, untats amb ingredients, o complerts (entre mig posar-hi xocolata, "nutella", pernil dolç i formatge, sobrassada i formatge).