VARIETAT D'HUMMUS: TRADICIONAL, DE REMOLATXA, DE PÈSOLS, D'OLIVES NEGRES
VARIETAT D'HUMMUS: TRADICIONAL, DE REMOLATXA, DE PÈSOLS, D'OLIVES NEGRES
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES:
- 1 pot de cigrons cuits (400gr. pes escorregut)
- 1 all
- 1/2 culleradeta de sal
- 70 gr. d'oli d'oliva verge extra
- 25 gr. de suc de llimona (OPCIONAL)
- 40 gr. de sèsam (OPCIONAL)
- Pebre vermell dolç (per decorar)
ELABORACIÓ:
HUMMUS NORMAL: PUMMUS NORMAL: (o robot de cuina) tots els ingredients, i triturar-ho tot junt. Llest per servir! Per decorar s'hi pot posar a sobre pebre dolç.
HUMMUS DE REMOLATXA: Afegir al bol amb tots els ingredients de l'hummus tradicional, una remolatxa cuita. Triturar-ho tot junt i servir!
HUMMUS DE PÈSOLS: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional, pèsols bullits o saltejats. Triturar-ho tot junt i servir!
HUMMUS D'OLIVES NEGRES: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional, olives negres desossades. Triturar-ho tot junt i servir!
HUMMUS DE PEBROT I CÚRCUMA: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional mig pebrot groc cru i cúrcuma. Triturar-ho tot junt i servir!