VARIETAT D'HUMMUS: TRADICIONAL, DE REMOLATXA, DE PÈSOLS, D'OLIVES NEGRES

VARIETAT  D'HUMMUS: TRADICIONAL, DE REMOLATXA, DE PÈSOLS, D'OLIVES NEGRES


 

INGREDIENTS PER A 3 PERSONES:

- 1 pot de cigrons cuits (400gr. pes escorregut)

- 1 all

- 1/2 culleradeta de sal

- 70 gr. d'oli d'oliva verge extra

- 25 gr. de suc de llimona (OPCIONAL)

- 40 gr. de sèsam (OPCIONAL)

- Pebre vermell dolç (per decorar)

ELABORACIÓ:

HUMMUS NORMAL: PUMMUS NORMAL: (o robot de cuina) tots els ingredients, i triturar-ho tot junt. Llest per servir! Per decorar s'hi pot posar a sobre pebre dolç.

HUMMUS DE REMOLATXA: Afegir al bol amb tots els ingredients de l'hummus tradicional, una remolatxa cuita. Triturar-ho tot junt i servir!

HUMMUS DE PÈSOLS: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional, pèsols bullits o saltejats. Triturar-ho tot junt i servir!

HUMMUS D'OLIVES NEGRES: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional, olives negres desossades. Triturar-ho tot junt i servir!

HUMMUS DE PEBROT I CÚRCUMA: Afegir a tots els ingredients de l'hummus tradicional mig pebrot groc cru i cúrcuma. Triturar-ho tot junt i servir!