LLAGOSTINS AMB GAVARDINA
LLAGOSTINS AMB GAVARDINA
INGREDIENTS:
15 llagostins
250 gr. de farina
3 ous
250 ml de cervesa
1/2 sobre de llevat químic en pols
oli per fregir
ELABORACIÓ:
Rentem els llagostins i els pelem, procurant conservar la cua. A més a més, aprofiteu per estirar els budells des de la part superior, i us sortiran d'una sola vegada. Aquesta part del llagostí no es massa agradable en boca.
Reservem els llagostins a la nevera i preparem l'arrebossat. Pesem i prepararem la resta d'ingredients. Posem la farina en un bol. A continuació hi afegirem els ous. Ho remenarem fins a integrar els ous amb la farina. Us quedarà una barreja dura. Ara hi afegirem la cervesa. Quan quedi tot ben remenat hi afegirem el llevat químic en pols, i una mica de sal.
Ho deixem reposar a la nevera durant almenys una hora.
Passada l'hora, posarem abundant oli per fregir en una paella o fregidora i l'escalfarem. Quan l'oli sigui ben calent, anirem banyant els llagostins un per un. Agafeu un llagostí i banyeu-lo en la nostra preparació evitant d'arrebossar la cua. Deixarem escórrer l'excés de pasta...i el submergirem en oli roent.
Quan tingui color daurat per totes dues bandes es treuen i es posen en un paper absorbent.
Els podeu acompanyar de maionesa, allioli, salsa tàrtara, salsa de pebrots de Piquillo, salsa picant, etc. La que més us agradi