RECEPTA CARXOFES AMB CLOÏSSES
RECEPTA CARXOFES AMB CLOÏSSES
INGREDIENTS:
- 12 carxofes
- 400-500 gr de cloïsses, al gust
- 1 ceba petita
- 4 grans d'all
- 1 branqueta d'api
- Julivert
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
ELABORACIÓ:
Pelem les carxofes, les tallem i les submergim en aigua i julivert per evitar-ne l'oxidació.
Enrossim les carxofes a la paella a foc fort amb un rajolí d'oli i sal, i les reservem.
Pelem i filetegem els grans d'all, la ceba l'api i el julivert, els fiquem a la paella i els sofregim. Afegim la farina per espessir.
Quan estigui sofregit afegim les carxofes que hem enrossit abans, hi fiquem aigua i ho deixem coure fins que les carxofes estiguin tendres.
Al final de la coccoó afegim les cloïsses a la paella durant un minut, i el julivert picat. Corregim de sal. Sacsegem i mengem immediatament després que s'hagin obert totes les cloïsses.