ALVOCATS FARCITS
ALVOCATS FARCITS
INGREDIENTS:
- Alvocat
- Tomàquet
- Ceba de figueres
- Formatge feta o mató
- Tonyina en conserva
- Julivert
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
- Sal i pebre
- Orenga i cebollino (opcional)
ELABORACIÓ:
L'Alvocat ha d'estar madur per poder-lo menjar bé. Es talla longitudinalment i s'hi treu l'òs. Amb una cullera el buidem i guardem la pell que es la que ens servirà com a base per presentar el plat.
Tallem a trossets ben petit l'alvocat, el mató, el tomàquet, la ceba i el julivert. Afegim la tonyina en conserva. Ho amanim amb oli d'oliva i vinagra, afegim el pebre, una mica d'orenga i una mica de sal al gust. Opcionalment s'hi pot posar cebollino. Tot ben remenat, ho col·loquem a dins de les meitats dels alvocats.
Bon profit!