CANAPÉ CRESTES DE BOTIFARRÓ "MORCILLA", POMA I PINYONS
CANAPÉ CRESTES DE BOTIFARRÓ "MORCILLA", POMA I PINYONS
INGREDIENTS:
- 16 oblies de cresta
- 4 botifarrons ("morcilles")
- 2 pomes golden petites o 1 gran.
- 80 gr. de pinyons
- 1 ou
- Oli d'oliva
- Sal
ELABORACIÓ:
Primer de tot pelar i trossejar les pomes tipus golden, després posar-les a escalfar una mica en una paella amb un rajolí d'oli. Quan s'hagi estovat una mica, afegim també els pinyons, torrant-los una mica abans d'incorporar els botifarrons tallats a rodanxes. Removem bé fins que es desfacin i es daurin una mica.
Amb el farciment llest procedim a muntar les crestes. En aquest cas les munten en petits triangles, una manera diferent de muntar-les.
Preescalfem el forn a 200º. Col·loquem les restes en una safata amb paper d'enfornar, les pintem amb un ou batut i l'ajuda d'un pinzell de cuina. Enfornar durant 15 minuts.