MINI COQUES DE PERNIL, ESPÀRRECS I OUS DE GUATLLA
MINI COQUES DE PERNIL, ESPÀRRECS I OUS DE GUATLLA
INGREDIENTS:
1 paquet de massa de full
1 manat d'espàrrecs verds
1 dotzena d'ous de guatlla
150 gr de pernil
1 ou batut
Sal d'escames i pebre negre
Oli d'oliva
Pebre vermell dolç
ELABORACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º.
Tallem amb un talla pastes circular si en tenim, i sinó fem porcions quadrades, ens en sortiran 12 aproximadament.
Col·loquem aquestes mini coques en una safata de forn folrada de paper de cocció una mica separades entre si, les punxem amb una forquilla, les pintem amb l'ou batut i les coem en el forn durant 5 minuts, la pasta fullada no ha de quedar completament cuita.
Mentre netegem i tallem els espàrrecs per la meitat, o en tres trossos si son molt llargs, i els passem una mica per la paella amb una mica d'oli. Els salpebrem i els reservem.
Repartim damunt de les mini coques mig cuites una mica de pernil serrà tractant que quedi ben posat, per damunt buidem un ou de guatlla cru i, col·loquem dos o tres trossos d'espàrrec. No posem sal ja que la gemma dels ous no ens quedaria bonica.
Coem les mini coques amb el farciment durant 7 minuts al forn. Si veiem que la clara de l'ou encara no ha quallat les podem deixar un minut o dos més.
Al treure-les del forn hi posem una mica de sal io/o pebre vermell dolç.
Es poden menjar tant fredes com calentes