SALTAT DE VERDURES AL CURRY
SALTAT DE VERDURES AL CURRY
INGREDIENTS:
- 1 carbassó tallat a rodanxes finestes
- 1 porro tallat fi
- 2 pastanagues tallades a llumins fines
- un grapat de tirabecs, mongeta tendre, bròquil...
- 1/2 pebrot vermell tallat petit
- 1/2 fonoll tallat fi (opcional)
- oli d'oliva
- un pessic de sal marina
- unes gotes de salsa de soja
- 1 cullerada sopera (cs) de ratlladura de taronja
- curri
- 2 cs de panses de Corint
- 1 cullerada de llavors de sèsam
ELABORACIÓ:
En una paella ampla escalfar l'oli, afegir els porros, el fonoll, carbassó i les pastanagues juntament amb una mica de sal marina, salteu a foc mitjà / alt sense tapa, remenant constantment fins que el seu volum es redueixi a la meitat (aprox. 7-10 min.)
Bullir els tirabecs, bròquil i mongetes durant 4-5 minuts, rentar-los amb aigua freda i escórrer.
Afegir els tirabecs, bròquil i mongetes al saltat, juntament amb unes gotes de salsa de soja, el sèsam, la ratlladura de taronja, les panses i curri al gust.
Servir calent