MIL FULLS DE NATA I MADUIXES - Josefina Cadens
MIL FULLS DE NATA, Recepta de la Josefina Cadens
INGREDIENTS
- 1 planxa de pasta de full
- 500 ml de nata per muntar
- 90-110 gr de sucre
- Sucre llustre
DECORACIÓ
- Amb fruits vermells, maduixes...
- Si a la nata li afegiu xocolata us quedarà un mil fulls de trufa...
ELABORACIÓ
- Col·loqueu la planxa de full en un paper de forn i tot sobre d'una safata de forn
- La planxa de full la podeu tallar a rectangles, quadradets, rodona gran ipus tortell, cercles petits ... depèn la forma individual què volgueu fer
- Punxeu amb una forquilla la massa
- Bateu un ou i pinteu tota la massa
- Poseu-ho al forn a 180 graus durant uns 12-15 minuts fins que estigui cuita i dauradeta (aneu controlant abans igualment el temps perquè que cada forn és un món...)
Mentres es fa la massa, podeu anar muntant la nata (ha d'estar ben freda perquè monti bé)
Un cop està la massa cuita, es treu del forn, es posa sobre el marbre amb el mateix paper de forn perquè s'arrefredi.
Un cop llesta la nata i les fulles de full ja es pot començar a muntar el postre. Pot ser d'un pis, dos, tres...i hi podem afegir la decoració que volguem!
Bon profit!