PASTÍS DE SANTIAGO (Curs de Fleca i Brioixeria CONCA ACTIVA)
PASTÍS DE SANTIAGO, del Curs de Fleca i Brioixeria Conca Activa, recepta cedida per Laura Riquelme
INGREDIENTS:
- 5 ous. - 250 gr. de sucre.
- 250 gr. de farina d'ametlles.
- Canyella.
- Ratlladura de pell de ½ llimona.
- Sucre glaç per decorar.
ELABORACIÓ:
1. En un bol afegim la farina d'ametlles, el sucre, la canyella, la ratlladura de llimona i barregem.
2. Afegim els ous i barregem tot fins a aconseguir una massa homogènia.
3. Agafem un motlle d'uns 24 cm de diàmetre i untem amb mantega o bé oli i farina.
4. Afegim la massa i posem al forn a 170 °C durant 30-35 min.
5. Deixem refredar i decorem amb sucre glacé. Podem decorar amb la típica creu de Santiago o no.