INSCRIPCIÓ PARADA MERCAT DE SANTA LLÚCIA. 10 DE DESEMBRE DE 2023

08/11/2023

INSCRIPCIÓ PARADA MERCAT DE SANTA LLÚCIA. 10 DE DESEMBRE DE 2023

INSCRIPCIÓ PARADA MERCAT DE SANTA LLÚCIA. 10 DE DESEMBRE DE 2023

LINK INSCRIPCIÓ

Benvolguts/ des,
El diumenge 10 de desembre de 2023, l'Ajuntament de les Piles amb el suport de la Diputació de Tarragona, organitza la tretzena edició del Mercat de Santa Llúcia de les Piles, un mercat de Nadal amb productes variats de qualitat i ple d'espectacles i activitats per tots els públics. L'horari del mercat és de 10 a 14 h. La inscripció al mercat és gratuïta. Cal que ens digueu si portareu carpa i taulell vostre, o si cal que us posem alguna d'elles...

NORMATIVA DEL MERCAT
Inscripcions parades:
Les parades que vulguin participar del mercat hauran d’omplir aquest formulari sol·licitant participar al Mercat de Santa Llúcia 2023 fins el dijous 23 de novembre de 2023.
L’organització comunicarà per email si accepta o no les inscripcions de les parades, així com els productes d’aquestes el més aviat possible després d’haver rebut les sol·licituds.
Lloc i horaris:
El mercat tindrà lloc de 10.00h del matí a 14.00h.
De 8.30h a 10.00h es rebran els paradistes i se'ls col·locarà al seu lloc. El mercat pròpiament dit començarà a les 10.00h. Per tant, cada paradista ha de ser conscient del temps que necessita per muntar l'estructura de la parada i col·locar els seus productes.
Les parades no es podran començar a recollir abans de les 13.45h. per tal de no deslluir el mercat i no ser un destorb per les altres parades i pels visitants del mercat.
Condicions per participar:
L’organització es reserva el dret d’acceptar o no les parades que formaran part del Mercat de Santa Llúcia 2023. Per una banda, la voluntat és oferir un mercat de qualitat. Si les sol·licituds no compleixen els requisits mínims exigits de qualitat seran descartades.
Alhora de l’acceptació de les parades es valora el fet de compliment de la normativa, així com també l’ordre d’inscripció i no massificar el mercat del mateix tipus de vendes.
L’acceptació o no de les parades es comunicarà per correu electrònic o per telèfon el més aviat possible
Els productes de les parades:
L’organització es reserva el dret d’acceptar o no certs productes de les parades que formaran part del Mercat de Santa Llúcia 2023 tot seguint la idea de qualitat.
L’organització també es reserva el dret de fer enretirar productes no detallats en les sol·licituds, així com productes que van ser descartats després de valorar la sol·licitud el mateix dia del mercat.
Les parades acceptades podran disposar d’un taulell de 2m de llarg propietat de l’Ajuntament de les Piles sempre i quan ho hagin indicat en la sol·licitud per participar al Mercat de Santa Llúcia. Si, altrament, ja es disposa de taulells cal comunicar a l’Ajuntament quants metres lineals ocupa la parada.
Les parades que ho sol·licitin podran disposar de punt de llum sempre i quan portin ells mateixos els allargadors pertinents per connectar-les al cable de llum principal.
El Lot Santa Llúcia:
Un any més, per a la Marató de TV3, volem sortejar una panera amb productes de les diferents parades del mercat entre aquells qui hagin comprat tires de números que vendrem des de la mateixa organització i que es sumaran al recapte de la Marató 2023 que aquest any es dedicarà a la salut sexual i reproductiva.
Passarem per les diferents parades per si voleu contribuir a omplir el Lot Santa Llúcia amb algun dels vostres productes.
MÉS INFORMACIÓ
Per més informació podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: ealcaraz@lespiles.cat