Mostra d'ART l'ESPÍGOL

30/04/2021 Actualitat

Mostra d'ART l'ESPÍGOL

Aquest passat diumenge dia 25, la mostra d'art l'Espígol va tenir molt bona acollida. Apostar per anar afegint innovacions culturals, a part d'enriquidor, també dóna els seus fruits en l'àmbit personal de cadascuna de les persones que ho visita. El temps era inestable amb petites pluges fins just l'hora de començar, que va sortir el sol i ja es va quedar per tot el dia. Les bales de palla que en un primer moment estaven pensades per fer d'expositors dels quadres, van acabar sent decoratives, però igualment li donaven el toc càlid, rústic i acollidor que buscàvem. Sempre mirem de cuidar molt l’entorn del lloc on fem els actes ja que la decoració que es crea és important per poder aconseguir l’ambient que es desitja.

L'acte inaugural del teatre de les Lloronas amb la seva obra No hi havia una vegada, va ser un èxit. Van aconseguir tenir enganxats als grans i petits, amb un humor molt bo i constructiu, on no es van parar de sentir riallades d'un cantó i l'altre dels espectadors. La posada en escena està molt ben encertada, amb molts materials que van sortint durant l'estona de l'actuació, i a més a més, interactuant amb el públic i fomenten també recordar que imaginar és molt important... totalment recomanables, per si algú ha de muntar actuacions pels petits on també es diverteixin els grans...

 

LES LLORONAS: No hi havia una vegada


En finalitzar, va començar la mostra d'art. Les pintores i pintors que van venir, van estar molt contents d'aquesta iniciativa, i ens demanen que repetim segona edició l'any vinent. L'art era molt variat i cadascú amb el seu estil personal. Fins i tot, la canalla, va estar pendent i fent seguiment de dibuixos que feien els artistes per a ells.
Durant tota la mostra d'art, el cafè de les Piles es va traslladar a la plaça roja, i va ser un gran èxit poder menjar a ple sol i amb tauletes petites, des de petites tapes fins a fideuà i arròs cremós del l’ Iban Peribañez.

Estem molt contents d'aquesta gran acollida que ha tingut l'Espígol, i farem tot el possible per poder fer l'any vinent una segona edició.

A les imatges següents us mostrem per ordre l'art de: Miquel Freixa, Ester Coll, Mary Eyzaguirre, Laia Roca, Xavi Carulla, Xiro Montero i Rosa Díaz