PINTEM EL PONT DE L'ARBORÈTUM

09/06/2021

PINTEM EL PONT DE L'ARBORÈTUM

 
PINTEM EL PONT DE L'ARBORÈTUM DE LES PILES

El projecte de l'Arborètum de la Conca del Gaià és una zona que volem fomentar, ja que creiem que és molt necessari donar la importància que es mereix al medi ambient, i donar èmfasi a la flora i la fauna del nostre territori. Per aquest motiu, aquesta setmana passada i aprofitant que continuava sent també la setmana de la natura, des de l'Ajuntament de les Piles i juntament amb la Noemi d' @ateliers_noemi i la col·laboració de Diputació de Tarragona, vam crear l'activitat: Pintem el Pont de l'Arborètum de la conca del Gaià.

Fa uns mesos vam contactar amb la Noemi per tal que ens ajudés a fer un taller amb els petits i grans espilencs, per poder pintar aquest pont de formigó i integrar-lo a la zona, on la temàtica fos la flora i la fauna d'aquest indret. Ella, molt creativa ens va presentar aquesta proposta, on des dels més petits fins als més grans, hi podien participar. Primerament va venir alguns dies per pintar el pont en blanc, i fer l'estructura del seu disseny per deixar-ho preparat pel dissabte dia 5 de juny, on mitjançant plantilles, pinzells, sprays, pintures de colors i fotoluminescents, i altres tècniques... ens va anar guiant a tots per poder anar ajudant a fer real la seva creació, i també poder-nos-la fer nostra. Cada infant i adult que hi participava, s'anava fent seu el mural amb l'ajuda de la Noemi, que ens va dirigir, dinamitzar i ensenyar moltes maneres de poder plasmar el nostre medi: salamandres, libèl·lules, rat-penats, la lluna, arbres, papallones, orenetes, serps...
A continuació, us mostrem les imatges perquè veieu l'estupenda jornada que vam gaudir. El silenci, el soroll dels animals, les imatges dels murals i les orenetes i ocells que passen per aquest pont, fan que s'hagi convertit en un indret molt especial, us animem a venir a visitar-ho.