Serveis de residus

 

SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS

MODEL: CONTENIDORS TANCATS

Els nuclis petits del poble de les Piles es recullen els residus en àrees de contenidors a la via pública. Els envasos, el vidre i el paper i el cartró es recullen en contenidors oberts, mentre que la resta i l’orgànica es recullen en contenidors tancats.

Els contenidors de resta i orgànica s’obren amb l'aplicació mòbil CIVIWASTE o bé amb una tarjeta específica. Si no disposeu del vostra número d'usuari o de la vostra tarjeta, envieu correu a aj.piles@lespiles.cat per poder-la venir a recollir o, si calgués, fer la tramitació.

SI HEU PERDUT LA VOSTRA TARGETA, CAL QUE TRUQUEU AL CONSELL COMARCAL 977861232 PERQUÈ US EN TRAMITIN UNA DE NOVA

DEIXALLERIA MÒBIL 2021-22

La deixalleria mòbil consisteix en un vehicle adaptat de recollida que visita diferents poblacions i nuclis de la comarca amb un calendari preestablert. 

És adequada per apropar i reforçar el servei de deixalleria a les poblacions que no disposen d'una instal·lació fixa i oferir així el servei a poblacions petites on no n'hi ha. Les deixalleries mòbils depenen d'una deixalleria fixa on es destinen els residus recollits. 

Aquesta nova modalitat s'ubicarà al nostre municipi dies concrets prestablerts des de les 9:00 h a les 13:00 h al costat del parc infantil, al nucli de les Piles.

A causa de la limitació d'espai, abans de dur qualsevol residu voluminós s'ha de comunicar a l'operari de la deixalleria mòbil. També hi ha l'opció de portar-ho directament a les deixalleries comarcals més properes o trucar al 977.86.56.00 i coordinar un dia de recollida.

En cap cas es poden abandonar residus el punt de parada fora del dia i l'horari establert o al costat dels contenidors.

ÉS OBLIGATORI FER-NE ÚS CORRECTE AMB LES MESURES SANITÀRIES DEL COVID-19

RECOLLIDA DE RESIDUS MUNICIPALS: El Consell Comarcal de la Conca de Barberà es l'ens que s'encarrega de la gestió dels residus municipals de la comarca (recollida de residus, tractament, construcció i gestió d’instal·lacions i activitats d’educació i sensibilització ambiental).

MÉS INFORMACIÓ DEL SERVEI DE RECOLLIDA DE RESIDUS A LA CONCA